Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MŰVÉSZLÉT – Kortárs kézikönyv képzőművészeknek

Ár:
4.500 Ft
Menny.:db

MŰVÉSZLÉT – Kortárs kézikönyv képzőművészeknek című tanulmánykötet átfogó képet ad a mai képzőművészeti közegről, a hazai és a nemzetközi színtér szereplőiről és fontos elemeiről, összetevőiről.
Az első hat fejezet leíró jellegű: bemutatja az intézményrendszert, a vásárlói és gyűjtői attitűdöket, a nagy vásárokat és seregszemléket, a díjakat és pályázatokat, a művésztelepeket és a rezidenciaprogramokat, illetve az online és az offline művészeti médiát.
A második részben gyakorlatiasabbra vesszük a hangnemet. Részletesen tárgyaljuk a lehetséges karrierutakat, a „self-branding” összetevőit és azok megvalósításának folyamatát: hogyan készíts honlapot; milyen a jó portfólió; hogyan kommunikálj a szakmával, a sajtóval stb.; hol találod a neked szóló pályázatokat és mire figyelj, amikor pályázol; hogyan kezeld az alkotásaidat, és mi alapján határozd meg az árukat. Ha értékesítésre kerül a sor, milyen formában tedd, hogy szabályos legyen, illetve milyen jogaid és kötelezettségeid vannak. Ebben a részben feladatokat, illetve praktikus tanácsokat is találsz.
A fejezetek között hat interjú is helyet kapott: három galeristát és három művészt kérdeztünk a művészlétről.

260 oldal

Elérhetőség: Rendelésre / 1-2 hét elkészítés
Gyártó:
Cikkszám: 978-615-00-5173-4