Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Virágné Márta Nóra

Virágné Márta Nóra kerámiatervező iparművész, építészeti síküveg művész, design-és vizuálisművészet tanár, népi iparművész, a Fórum Fabrika – Kerámia- és Üvegművészek Közösségi Stúdiójának alapítója és működtetője

Budapesti és szegedi művészeti központunkban is rendszeresen tartok szakköri képzéseket, szervezek táborokat, kreatív fejlesztő- illetve művészetterápiás programokat. Nyitott műhelyeinkben a szakköri foglalkozások gyerekek és felnőttek számára egyaránt látogathatóak bármilyen előképzettség nélkül. A két várost és a két műhely életét aktívan összekötöm a szakmai eseményeken és alkotói folyamatokon keresztül.
Alkotó-, tervező munkáim során szívesen alkalmazom az üveg, a beton, a természetben található és az újra hasznosítható anyagok adta lehetőségeket is.
Kerámia tárgyaimmal a mindennapok tárgykultúráját szeretném szélesíteni és azok használónak a természeti szépségekre való nyitással kedveskedni. Nagyobb léptékű munkáim építészeti területen vannak jelen kültéri és beltéri burkolatok, ablakok, kabinetképek formájában.

Rendezés: