Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Abortusztörténetek

Ár:
4.990 Ft 3.990 Ft
Menny.:db

A kötet szerzői Mérő Vera és Péterfy-Novák Éva felhívására küldték el a kiadónak abortusztörténeteiket. Ötvenöt történet, amely itt, velünk, veletek esett meg, ötvenöt szembesülés az élet egyik legnehezebb kérdésével. Ötvenöt döntés, ötvenötféleképpen ugyanaz a fájdalom.
Van, aki saját nevén, van, aki álnéven, és van, aki névtelenségéhez ragaszkodva szerepel ebben a kötetben, melynek olvasása - erre mindenféleképpen fel kell hívnunk az olvasó szíves figyelmét – sokak számára felkavaró lehet. 

Felelős szerkesztő Péterfy-Novák Éva
Szerkesztő Erdődi-Juhász Ágnes Mérő Vera
Borítóterv Komo Group
Tördelés Hollós János
Borítófotó Péterfy Gergely

Oldalszám: 320
Kivitel: Puha fedeles

Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Gyártó cikkszám: 978-615-01-6475-5
Cikkszám: FCK006

Leírás

"Aki arra veszi magának a rabolt jogot, hogy mást a döntéséért szívhanggal, bűntudatkeltéssel vagy bárhogyan megkínozzon, az szörnyeteg. A szörnyetegeket pedig le kell győzni. És ez csak akkor sikerülhet, ha látjuk egymást."
Mérő Vera

„Teljes szívemből ajánlom ezt a kötetet minden nőnek és férfinak, mindenkinek, akinek van már gyereke és mindenkinek, akinek még nincs; ajánlom minden orvosnak, minden nővérnek, egészségügyi dolgozónak, és legfőképpen azoknak a döntéshozónak, akik politikai játszmáik eszközeként tekintenek az abortuszra. Ez a könyv leplezetlenül és meztelenül mutatja be, mit jelent dönteni egy másik élet és a saját testünk felett.”
Péterfy-Novák Éva